Logo

Astrologie,

Šťastné číslo pro každé znamení zvěrokruhu. Vyplatí se ho zakroužkovat v loterii

13.2.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Nikolay132). Podle numerologie hrají čísla v našem životě důležitou roli. Každému znamení zvěrokruhu je přiřazeno šťastné číslo. Někteří lidé se ho rozhodnou vyškrtnout v loterii....

13.2.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Podle numerologie hrají čísla v našem životě důležitou roli. Každému znamení zvěrokruhu je přiřazeno šťastné číslo. Někteří lidé se ho rozhodnou vyškrtnout v loterii. Kdo ví, třeba právě toto číslo přinese štěstí vám?

Každé znamení zvěrokruhu má své šťastné číslo.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Všechna znamení zvěrokruhu mají svůj šťastný den v týdnu, kámen a číslo. Takové číslo se může ve vašem životě objevovat denně, například v telefonním čísle nebo čísle bytu. Existují však lidé, kteří vůbec netuší, jaká číslice je jim přiřazena. To vám prozradí vaše znamení zvěrokruhu. Nezapomeňte k následujícím popisům přistupovat s rezervou.

Beran. Má tři šťastná čísla

Berani jsou obvykle odvážní, sebevědomí a podnikaví. Rádi dominují a jejich povaha se dá přirovnat k povaze pravého bojovníka. Toto znamení zvěrokruhu se nebojí riskovat a bavit se.

Jeho šťastná čísla jsou: 9, 45, 54.

Býk. Jaké je jeho šťastné číslo?

Býci jsou nejčastěji popisováni jako lidé, kteří stojí pevně na zemi. Dokážou být tvrdohlaví, důsledně jdou za svým cílem a jen zřídka podléhají prudkým emocím.

Štěstí jim mohou přinést tři čísla: 5, 6, 33.

Blíženci: Blíženci mají v životě štěstí, které jim přináší štěstí. Tato čísla jim mohou přinést štěstí

Osoba ve znamení Blíženců je považována za optimistu. Pro Blížence je typické, že jsou společenští, rádi naslouchají druhým a jsou ochotni se vyjadřovat k různým tématům. Toto znamení zvěrokruhu nemá rádo nudu a rutinu.

Jeho šťastná čísla jsou 23, 41 a 55.

Rak. To je jeho šťastné číslo

Rak je často laskavý, sentimentální a citlivý. Své emoce staví na první místo. Láska a přátelství jsou pro něj velmi důležité, proto ho mnozí považují za věrného člověka s velkým srdcem.

Šťastná čísla: 2, 11, 20.

Lev. Tato čísla se k němu hodí

Lvi jsou považováni za osoby se silným charakterem a vůdčími vlastnostmi. Snadno navazují nová přátelství, protože se vyznačují velkým smyslem pro humor a otevřeností.

1, 10, 28.

Panna: Váhy jsou pro ně nejvhodnějším znamením. 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28, 28

Panny jsou obecně vyrovnané a v životě používají zdravý rozum. Vyznačují se perfekcionismem a praktickým přístupem ke všemu. Člověk z tohoto znamení zvěrokruhu může být někdy kritický k sobě i svým blízkým.

Jejich šťastná čísla jsou: 9, 32, 50.

Váhy. Toto číslo je pro ni šťastné.

Pro Váhy je nejdůležitější mír a harmonie. Váhy jsou pro lidi magnetem, protože kolem sebe často mají pozitivní auru a jsou velmi společenské.

Šťastná čísla pro toto znamení zvěrokruhu jsou: 6, 16, 56.

Štír. Nejčastějším číslem je číslo Štíra

Osoba ve znamení Štíra je vnímána jako otevřená a charismatická. Má silný charakter a dokáže bojovat za své. Obvykle jsou Štíři impulzivní a řídí se emocemi.

Jejich šťastná čísla jsou: 9, 13, 27.

Existují však lidé, kteří netuší, jaké číslo je jim přiřazeno. Vaše znamení zvěrokruhu vám to prozradí.
Foto: Zdeněk KrejčíFoto: Pixabay/Hermann

Střelec: Střelci mají nejčastěji čísla, která se jim hodí. Trojka je číslo hojnosti a úspěchu

Střelec je ztotožňován se svobodou. Je obvykle veselý, společenský a hravý. Dokáže si rychle získat náklonnost druhých, ale působí jako svobodomyslný duch, který se nerad zaplétá.

Šťastná čísla: 3, 14, 59.

Kozoroh. Je mu přiděleno mnoho materiálních úspěchů

Kozorozi si málokdy dovolí luxus. Jsou to většinou realisté, kteří se drží pravidel, jež si sami stanovili. Materiální blahobyt je pro ně velmi důležitý, proto je jejich šťastným číslem 8.

Kromě toho jim prosperitu mohou přinést také čísla 44 a 53.

Vodnář. Čtyřka symbolizuje pravdu

Vodnáři jsou považováni za lidi, kteří jdou svou vlastní cestou. Toto znamení zvěrokruhu je považováno za individualistu a člověka, který je upřímný až do bolesti.

Jeho šťastná čísla: 4, 17, 31.

Ryby. Šťastná sedmička

Ryby jsou často empatičtí a chápaví lidé. Vyznačují se dobrou intuicí a zasněností. Bývají kreativní, takže mohou být úspěšné v uměleckých oborech.

Jejich šťastná čísla jsou: 7, 18, 25.

Redakce České šeptání.

Související články:

Jsou to nejštědřejší znamení zvěrokruhu. Dbají na to, aby jejich blízkým nic nechybělo

Neurotická znamení zvěrokruhu skrývají pod rouškou lhostejnosti spoustu emocí. Všechno si berou osobně


Varovanie

Vážení čtenáři - diskutéři. Podle zákonů České republiky jsme povinni na požádání orgánů činných v trestním řízení poskytnout jim všechny informace shromážděné o vás systémem (IP adresu, mail, vaše příspěvky atd.) Prosíme vás proto, abyste do diskuse na naší stránce nevkládali takové komentáře, které by mohly naplnit skutkovou podstatu některého trestného činu uvedeného v trestním zákoně. Zejména abyste nezveřejňovali příspěvky rasistické, podněcující k násilí nebo nenávisti na základě pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnosti nebo k etnické skupině a podobně. Více o povinnostech diskutéra se dozvíte v pravidlech portálu, které si je každý diskutér povinen nastudovat a které naleznete zde. Publikováním příspěvku do diskuse potvrzujete, že jste si pravidla prostudovali a porozuměli jim.



Doporučujeme

Čtyři znamení zvěrokruhu, se kterými je obtížné navázat trvalý vztah

15.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Dmytro Sheremeta). Zdráhají se navázat trvalý vztah, protože jim chybí rozhodnost nebo se vyhýbají závazkům. Úspěšné vztahy si vytvářejí podle…

Mohou být symbolem nejistoty v životě. Ve snech se objevují jen málokomu

15.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/5 second Studio). Boty symbolizují cestování, zážitky a volby. Ve snu mohou vyjadřovat, jak se cítíte ve své současné situaci…

Bílé šaty ve snu. Zjistěte, zda někdo zpochybňuje vaši důvěryhodnost

14.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Daxiao Productions). Bílé šaty jsou symbolem čistoty, nevinnosti a dobra. Přesto může mít tento motiv ve snu zcela jiný význam.…

Co by znamení zvěrokruhu neměla jíst? Velký dietní horoskop

14.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Různá znamení zvěrokruhu mají odlišný přístup k jídlu, dietám a hodování u stolu. Některá ráda experimentují s dietami…

Pojďme si odhalit hlavní mužské vlastnosti podle znamení zvěrokruhu

14.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/insta_photos). Při pohledu na tyto popisy si přejeme, aby se kluci skládali jen z těchto skvělých vlastností. Každé znamení zvěrokruhu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov