Logo

Celebrity,

Ronaldo ukázal, že je génius. Bláznivý gól v posledním zápase [VIDEO]

02.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/oday jamil moari twitter.com/CristianoXtra_). Cristiano Ronaldo opět potvrdil, že je fotbalový génius. V semifinále saúdskoarabského Královského poháru jeho Al-Nassr porazil Al-Khaleej 3:1, a to především...

02.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/oday jamil moari twitter.com/CristianoXtra_).

Cristiano Ronaldo opět potvrdil, že je fotbalový génius. V semifinále saúdskoarabského Královského poháru jeho Al-Nassr porazil Al-Khaleej 3:1, a to především díky Portugalci. Zápas zahájil neuvěřitelným způsobem, když nemilosrdně využil chybu soupeře. A poté nabídl další gól spoluhráči.

Cristiano Ronaldo opět dokázal, že je fotbalový génius.

Foto: shutterstock/oday jamil moari twitter.com/CristianoXtra_

Cristiano Ronaldo během své dlouhé kariéry vstřelil mnoho krásných gólů. Geniální Portugalec nadále udivuje v barvách saúdskoarabského Al-Nassr. Další fantastický výkon završil fenomenálním gólem.

Fantastický gól Cristiana Ronalda. Byl to dokonalý zápas

V semifinále Královského poháru se 39letý fotbalista utkal s Al-Khalejem. Po necelé čtvrthodině hry to byl právě Ronaldo, kdo vstřelil první gól. A jaká to byla branka! Po špatné rozehrávce brankáře sebral volný míč a poté z rohu šestnáctky vystřelil . Jeho střela byla dokonalá, vracející se brankář ani obránce nedokázali gólu zabránit.

Al-Nassr v prvním poločase zvýšil své vedení. V této situaci hrál důležitou roli opět portugalský útočník. Když jeho tým vybojoval penaltu, předložil míč Sadiu Manému. Ten se kapitánovi odměnil a jistou střelou překonal brankáře.

PODÍVEJTE SE TAK É: Takhle vypadájídelníček Cristiana Ronalda. Kuchař odhalil tajemství své postavy

Jakou chybu udělal Cristiano Ronaldo. Okamžitě se rehabilitoval

Několik minut po obnovení hry o sobě dal Ronaldo opět vědět. Tentokrát udělal chybu, ale rychle ji napravil. Jeho střelu těsně před brankovou čárou zpacifikoval zasahující brankář. Míč se k němu ale vrátil a po odrazu se nemýlil.

Al Khaleej snížil v závěru zápasu díky gólu Fawaze Al-Toraise. Díky výsledku 3:1 postoupil Al-Nassr do finále Královského poháru. V něm se tým Cristiana Ronalda utká s velkým rivalem Al-Hilal. A budou se snažit pomstít nedávné nezdary – prohráli čtyři z posledních pěti zápasů v řadě. Finále soutěže se uskuteční 31. května.

Bude to zápas s dodatečným podtextem, protože oba týmy bojují o nejvyšší příčky v saúdské lize. Mnohem lépe je na tom v tabulce Al-Hilal, který má devítibodový náskok před druhým Al-Nasserem. Navíc mají odehráno o jeden zápas méně.

Tým Cristiana Ronalda čeká náročný závěr sezony. K co nejlepším výsledkům pomůže dobrá forma portugalské hvězdy, která ve 39 zápasech nastřílela 38 gólů a přidala 12 asistencí.

Redakce České šeptání.

Související články:

Cristiano Ronaldo si pořídil nový úsměv. Takhle vypadal, než zbohatl a šel k zubaři

Překvapivé zprávy o návštěvě prince Harryho ve Velké Británii. „Tohle je pro Kate a Williama další průšvih.“


Varovanie

Vážení čtenáři - diskutéři. Podle zákonů České republiky jsme povinni na požádání orgánů činných v trestním řízení poskytnout jim všechny informace shromážděné o vás systémem (IP adresu, mail, vaše příspěvky atd.) Prosíme vás proto, abyste do diskuse na naší stránce nevkládali takové komentáře, které by mohly naplnit skutkovou podstatu některého trestného činu uvedeného v trestním zákoně. Zejména abyste nezveřejňovali příspěvky rasistické, podněcující k násilí nebo nenávisti na základě pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnosti nebo k etnické skupině a podobně. Více o povinnostech diskutéra se dozvíte v pravidlech portálu, které si je každý diskutér povinen nastudovat a které naleznete zde. Publikováním příspěvku do diskuse potvrzujete, že jste si pravidla prostudovali a porozuměli jim.



Doporučujeme

Rodina Vinczeových je nyní oficiálně rodiči. Jak se jmenuje jejich chlapeček?

16.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: Instagram/viktorvincze). Konečně se stali oficiálními rodiči a jsou oficiálně zapsáni v rodném listě. Mají stejná práva jako biologičtí rodiče. Proces…

David Beckham ukázal svůj obrovský majetek. A tam? V popředí… impozantní kuřata!

15.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: instagram.com/davidbeckham/). David Beckham se na Instagramu pochlubil záběry ze svého venkovského sídla. Uživatelé internetu si okamžitě všimli slepic, které legendárního…

Krvavý Karel III. na portrétu. Camilla se raduje, fanoušci se hádají

15.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Peter Rhys Williams). Král Karel III. odhalil svůj nový portrét. Obraz, jehož autorem je Jonathan Yeo, měl oslovit královnu Camillu.…

Nadaci prince Harryho a Meghan Markleové řešilo státní zastupitelství. Mluví se o „trestné činnosti“

14.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office, CC BY 2.0). Princ Harry a Meghan Markleová založili v roce 2020 nadaci Archewell. Jak se…

Dominika Cibulková si žije na vysoké noze, má dokonce služebnou!

14.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: instagram.com/domicibulkova/). Bývalá tenistka Dominika Cibulková má doma služebnou. Většina lidí si musí v domácnosti všechno zařídit sama. Na Slovensku je…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov