Logo

Celebrity, Krása, Tipy,

Tento účes bude hitem na svatbách. Nosí ho i Beyoncé

9.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/s_bukley). V květnu začala svatební sezóna. Již nyní je dobré vybírat nejen šaty, ale také účes na obřad. Inspirovat se můžeme u samotné Beyoncé. Hvězda...

9.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/s_bukley).

V květnu začala svatební sezóna. Již nyní je dobré vybírat nejen šaty, ale také účes na obřad. Inspirovat se můžeme u samotné Beyoncé. Hvězda byla naposledy spatřena s účesem připomínajícím 60. léta a country styl. V roce 2024 bude takový účes skutečným hitem.

Jaký účes na svatbu?Drdol Beyoncé.
Foto: shutterstock/s_bukley

Až dosud byla Beyoncé známá svými loknami nebo pevnými vlnami, ale nedávno, během pobytu v Japonsku, zvolila úplně jiný účes. Tentokrát si vytvořila drdol ve venkovském stylu. Na letošních svatbách jí to bude slušet.

Jaký účes na svatbu? Účes Beyoncé

Na cestu do Japonska si Beyoncé upravila vlasy do drdolu, ve kterém bychom si spíše představili Dolly Parton. Jedná se o pečlivě upravené vlasy a silně vyčesaný drdol. Tento účes je kvintesencí francouzského nádechu 60. let.

Beyoncé svůj účes ozvláštnila vytažením dvou malých pramínků, které jí rámovaly obličej a upozorňovaly na modré stíny na víčkách hvězdy. Tím se zvýraznil lesklý světlý melír, který krásně kontrastoval s tmavými duhovkami.

Účes Beyoncé je dokonalým účesem na svatbu. Tuto inspiraci můžeme ukázat kadeřníkovi nebo si drdol upravit sami doma a ušetřit tak peníze.

Extravagantní účes Beyoncé. Jak si vytvořit drdol doma?

Pokud si chcete vytvořit drdol jako Beyoncé, prvním krokem je péče o vlasy. Den předem si umyjte vlasy šamponem a kondicionérem, které se hodí k vašim vlasům.

Začněte tím, že vezmete dva dlouhé prameny vlasů směrem od obličeje a nanesete na ně přípravek na ochranu před teplem. Ty pak zajistěte sponkou tak, aby byly odděleny od zbytku vlasů.

Dalším krokem je natupírování vlasů hřebenem nebo kartáčem. Poté svažte takzvaný „vysoký culík“ a umístěte jej nad výplň drdolu. Tím vytvoříte plný účes.

Poté pomocí kulmy nebo žehličky na vlasy natočte dva prameny vlasů, které jste předtím oddělili. Případně je můžete na hlavě upevnit sponkami. Nakonec vlasy důkladně nastříkejte lakem na vlasy.

Redakce České šeptání.

Související články:

Domácí směs ze čtyř ingrediencí. Funguje lépe než kosmetika z drogerie

Módní padesátnice, tyto 3 styly šatů vás zeštíhlí a dodají ženskost


Varovanie

Vážení čtenáři - diskutéři. Podle zákonů České republiky jsme povinni na požádání orgánů činných v trestním řízení poskytnout jim všechny informace shromážděné o vás systémem (IP adresu, mail, vaše příspěvky atd.) Prosíme vás proto, abyste do diskuse na naší stránce nevkládali takové komentáře, které by mohly naplnit skutkovou podstatu některého trestného činu uvedeného v trestním zákoně. Zejména abyste nezveřejňovali příspěvky rasistické, podněcující k násilí nebo nenávisti na základě pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnosti nebo k etnické skupině a podobně. Více o povinnostech diskutéra se dozvíte v pravidlech portálu, které si je každý diskutér povinen nastudovat a které naleznete zde. Publikováním příspěvku do diskuse potvrzujete, že jste si pravidla prostudovali a porozuměli jim.



Doporučujeme

Rychlý a zdravý nápad na večeři za pár okamžiků. Porušte tradici a připravte si tyto zdravé nudle

20.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock.com/showcake). Květen je sezónou baby kapusty, která je sice poměrně krátce trvanlivá, ale můžete si na ní pochutnávat ještě několik…

Jemná manikúra se stává minulostí. Zde jsou nejoblíbenější letní styly nehtů

20.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Studio Lucky). Klasická decentní manikúra se stává minulostí, ale nové trendy v oblasti nehtů jistě osloví i minimalistky. Tuto sezónu…

Před 13 lety byly v módě. Přichází velký návrat galaxy nehtů. Můžete se na ně dívat celé hodiny

20.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: instagram/@heynicenails, instagram/@diananailedit). Pojem "totální vesmír" dostává nový význam. To vše díky Galaxy Nails. Jsou působivé a vypadají jako z jiné…

Dvě složky vám pomohou zhubnout. Tento koktejl je skutečné zlato

20.5.2024 Redakce České šeptání (Foto: Shutterstock/zjuzjaka). Šejky a smoothie jsou ideální volbou pro jarní a letní dny, zejména když chceme shodit pár přebytečných kil. Z…

Co nejlépe sbírá zvířecí chlupy? Snadné způsoby čištění pohovky

20.05.2024 Redakce České šeptání (Foto: shutterstock/Julia Zavalishina). Majitelé domácích mazlíčků dobře vědí, jak velkým problémem jsou chlupy na čalouněném nábytku nebo kobercích. Přestože se snažíme…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov